sunnuntai 2. elokuuta 2015

Ennakkoilmoittautuminen auki vielä tänään

Ilmoittautumisessa oli pieniä ongelmia sunnuntaina aikana, minkä vuoksi ennakkoilmoittautumisaikaa on jatkettu maanantaihin klo 22 saakka (os.maksu 13 eur). Myös tapahtumapäivänä voi ilmoittautua kilpailukeskuksesssa klo 17.45 mennessä (os.maksu 18 eur). Myös lasten sarjoihin osallistuvia (12- ja 14 -vuotiaat) pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon ruuhkien välttämiseksi (os. maksu 0 eur).

Sarjat:
10,6 km: Miehet yleinen, M40 ja M/N kuntosarja.
5,5 km: Naiset yleinen, N40, M/N50, M60, T/P18, M/N kuntosarja. 2,2 km: T/P12,T/P14.

Sateinen kesä, aikuisten juoksureitillä tapahtuneet kaivuutyöt sekä koulukeskuksen rakennustyömaa aiheuttavat tänä vuonna muutamia erikoisjärjestelyjä, joista alla lyhyesti tärkeää tietoa.

1) Paikoitus
Pirkkalan hölkkä järjestetään perinteiseen tapaan Pirkkalan liikuntatalolla (Koulutie 9). Koulukeskuksen rakennustyömaan vuoksi osa aiempina vuosina käytössä olleista parkkipaikoista on nyt poissa käytöstä, minkä vuoksi Pirkkalan hölkän varsinainen paikoitus järjestetään Pirkkalan jäähallilla, jonne myös tapahtuman opastus ohjaa. Jäähallilta on vain noin 300 metrin kävelymatka kilpailukeskukseen. Myös Liikuntatalolla ja Pirkkalan kuntakeskuksessa on paikoitustilaa tarjolla, mutta sitä on rajoitetusti.


2) Aikuisten juoksureitti
Erittäin sateinen kesä ja kaivuutyöt aiheuttavat erityisjärjestelyjä osalle aikuisten reittiä. Noin 500 metrin mittainen osuus (2,8 km - 3,3 km lähdöstä) on paikoin pahasti pehmennyt, minkä vuoksi kyseiselle pätkälle suunnitellaan erityisjärjestelyitä mahdollisimman hyvän juoksualustan takaamiseksi. Kyseisen osuuden tilanteesta tiedotetaan tiistaina sekä tapahtumapäivänä. Muutoin reitti on erinomaisessa kunnossa.


Muut tapahtumapäivän ohjeet julkaistaan tiistaina.