keskiviikko 1. elokuuta 2018

Pirkkalan hölkässä pidettiin hurjaa vauhtia!

Pirkkalan hölkkä 1.8.2018 TULOKSET
Pirkkalan hölkkä TOP 10 -ajat (2008-2018) 
Kuvia Pirkkalan hölkästä 2018 
Oma, ei-kaupallinen käyttö sallittu esim. sosiaalisessa mediassa; lähdemerkintä Pirkkalan hölkkä; parempilaatuisia kuvia voi tarvittaessa tiedustella osoitteesta pirkkalanholkka@gmail.com. Myös lasten sarjojen maaliintulosta on paljon kuvia juoksijoista. Näitä kuvia voi tiedustella myös osoitteesta pirkkalanholkka@gmail.com)

Pirkkalan hölkkä saatiin tänä vuonna juosta todella lämpimässä kelissä, kun ukkosrintamat väistivät tapahtuma-alueen vasemmalta ja oikealta ja viilennystä ei luonnon puolelta ollut tarjolla. Starttihetkellä lämpömittari oli liki 30 asteessa. Monissa sarjoissa nähtiin tästä huolimatta erittäin kovatasoisia suorituksia ja tapahtumajärjestäjille riitti päivitettävää hölkän TOP10-aikoihin.

Erityisesti miesten kilpasarjan 10,6 km reitill nähtiin historiallisen kovatasoinen kilpailu, sillä koko kärkikolmikko juoksi kyseisellä reitillä suomenennätysvauhtia ja kirkkaasti parhaiden aikojen listalle. Voitosta kamppailivat komealla askeleella Jarkko Järvenpää ja Jaakko Piesanen, joista jälkimmäinen nykäisi toisen kierroksen alun ylämäissä ja sai Järvenpään hieman taipumaan. Voittoajaksi tuli upea 33.20, jolla otetaan kaikkien aikojen listalla paikka heti Lewis Koririn jälkeen. Jarkko Järvenpää jäi 15 sekuntia ja kolmanneksi juoksi Ossi Kekki ajalla 34.28.


Naisten kilpasarjassa Valkeakosken Hakan Mira Tuominen piti selkeästi kovinta vauhtia ja nappasi voiton ajalla 20.09, jolla myös päästään TOP10-aikoihin naisten listalla. Minna Haka-Risku ja Anni-Maija Fincke kävivät hyvää kamppailua toisesta sijasta, joka päätyi lopulta Haka-Riskun eduksi ajalla 20.54.



Myös muissa sarjoissa käytiin hienoja kamppailuja ja upeita suorituksia. Hölkässä saatiin lisäksi kaksi uutta reittiennätystä, kun Jouko Mahlamäki juoksi M50 sarjan uudeksi ennätykseksi 19.13 sekä Veli-Pekka Vänni sarjassa M60 uudeksi ennätykseksi ajan 20.40. Erityisen upeita suorituksia saatiin myös lasten (12- ja 14-vuotiaat) sarjoissa, joissa voitot menivät Aino Aarniolle (T12), Joona Savukoskelle (P12), Aada Aarniolle (T14) ja Aukusti Arvolalle (P14).



Lisää kuvia tulossa lähipäivinä. Tapahtumajärjestäjät haluavat kiittää kaikkia osallistujia ja kannustajia sekä yhteistyökumppaneita K-Citymarket Pirkkalaa, Pihlajalinnaa sekä Pirkkalan vapaa-aikatoimea ja paikallislehti Pirkkalaista. Erityiskiitos myös Pirkkalan VPK:lle viilentävän suihkun tarjoamisesta reitin varrella! Palautteet otamme vastaan osoitteessa pirkkalanholkka@gmail.com.