maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tapahtumapäivän ohjeita

Sähköinen ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta myös tapahtumapäivänä voi ilmoittautua vaivattomasti tapahtumapaikalla. Jälki-ilmoittautuminen on auki klo 17.30-18.15, maksuvälineenä käyvät myös liikuntasetelit (Smartum & Virike).

Tässä muutamia käytännön ohjeita tapahtumapäivään liittyen:

Opastus: Tapahtumapaikkana on Pirkkalan liikuntatalo ja keskusurheilukenttä, jotka sijaitsevat Pirkkalan kuntakeskuksessa. Opastus tapahtumapaikalle on Naistenmatkantieltä sekä Lentokentäntieltä. Paikoitus sijaitsee Pirkkalan Liikuntatalon parkkipaikalla sekä koulukeskuksen pihalla. Osallistujia pyydetään noudattamaan järjestäjien opasteita tapahtumapaikalle saavuttaessa. Tapahtumapaikan osoite on Koulutie 9.

Kilpailunumerot ja jälki-ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautuneet noutavat kilpailunumeronsa keskusurheilukentän pohjoispäässä sijaitsevasta teltasta. Jälki-ilmoittautuminen sijaitsee samassa paikassa (kts. opastekartta). Tapahtumapaikalla ilmoittautuvat saavat kilpailunumeronsa ilmoittautumisen yhteydessä. Seuraa järjestäjien opastekylttejä. Liikuntatalon vieressä olevan urheilukentän pohjoispäädyssä - seuraa opasteita. Ilmoittautuminen on auki klo 17.30-18.15 - tule ajoissa paikalle! Jälki-ilmoittautumismaksu on 14 euroa (Juoksija-kortilla 12 euroa). Myös liikuntasetelit käyvät maksuvälineinä (Smartum & Virike).



Lähdöt: Lasten sarjojen (12- ja 14-vuotiaat) lähtö on klo 18.30. Järjestäjät kehoittavat muita juoksijoita huomioimaan lasten sarjojen startin verytellessään sekä luonnollisesti kannustamaan tulevaisuuden juoksutoivoja! Muiden sarjojen lähtö on klo 19.00. Seuraa opasteita ja kuulutuksen ohjeita lähtöön siirryttäessä. Järjestäjät kehoittavat kuntosarjalaisia sijoittumaan pääsääntöisesti kilpasarjalaisten taakse - hae oma paikkasi joukosta, sopu sijaa antaa.

Juoksureitti: Tutustu reittikarttaan etukäteen. Lasten sarjat kiertävät Vähäjärven, muut sarjat kiertävät pidemmän reitin Kurikan asuinalueen ympäri. Pidemmälle matkalle osallistuvat (MYL, M40 ja pitkä Kuntosarja) juoksevat reitin kahdesti. Reitti on merkitty valkoisella kalkkiviivalla ja kyltein. Sekä lasten että aikuisten reitillä kärjen edessä kulkee kilpailujärjestäjä polkupyörällä. Maali sijaitsee urheilukentällä. Juoksija on itse vastuussa oikean reitin juoksemisesta. Osallistujia pyydetään ystävällisesti huomioimaan myös muut ulkoilureittien käyttäjät suorituksensa aikana.

Huom! Aikuisten sarjojen reitillä noin 3.9 / 9.0 kilometrin kohdalla (välittömästi tunnelin jälkeen) juoksureitti menee rakennustyömaan vieritse. Rakennustyömaan kohdalla reitti kapenee hetkeksi (kts. kuva):



Mitali ja palkinnot: Kaikki maaliin juosseet saavat Pirkkalan yöhölkkä-mitalin, joka luovutetaan numeroa vastaan välittömästi maaliintulon jälkeen. Kaikissa sarjoissa (pl. kuntosarjat) kolme parasta palkitaan - lisäksi arvotaan runsaasti arvontapalkintoja. Arvontapalkintojen saajat ovat nähtävissä klo 19.30 ilmoitustaululla. Miesten ja naisten kilpasarjojen (MYL ja NYL) uusista reittiennätyksistä luvassa 150 euron rahapalkinto. Lasten sarjojen palkintojenjako on noin klo 19.05 ja muiden sarjojen palkintojenjako noin klo 20.00.

Pesu, pukeutuminen ja WC-tilat: Naisten pesu- ja pukeutumistilat sijaitsevat Liikuntatalolla, jossa naisjuoksijoiden käyttöön on varattu kaksi pukuhuonetta.  Miesten pukuhuoneeet urheilukentän pohjoispuolella olevassa huoltorakennuksessa. WC:t sijaitsevat sekä Liikuntatalon aulassa että pukeutumistiloissa (kts. opastekartta).

Tulokset: Tulokset päivittyvät tulostaululle sekä ilmestyvät tapahtuman Internet-sivuille.

Tiedustelut: pirkkalanyoholkka@gmail.com / 040 5351369

Palaute: Tapahtumajärjestäjät ottavat mielellään vastaan palautetta ja kehitysideoita tapahtumasta. Palautteen voi lähettää sähköpostitse (pirkkalanyoholkka@gmail.com) tai palautekanavan kautta.

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla - muistathan että flunssaisena tai muuten sairaana juoksuun ei pidä osallistua. Ensi vuonnakin ehdit mukaan!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan juoksuelämyksestä!