torstai 7. elokuuta 2014

Ennätysjoukko uhmasi hellettä


Ennätykselliset 332 ilmoittautunutta juoksijaa, hölkkääjää ja kävelijää uhmasivat hellettä Pirkkalan vehreässä maisemassa eilisessä Pirkkalan hölkässä (tulokset). Hikisestä urakasta huolimatta juoksijoiden perusvire oli erinomaisen positiivinen ja iloisia hymyjä saatiin sekä lasten että aikuisten sarjoissa kaunissa kesäillassa.

Kovinta vauhtia Vähäjärven maisemissa piti IF Länkenin Lewis Korir, joka hyökkäsi oman reittiennätyksensä kimppuun. Kuuma keli verotti vauhtia kuitenkin sen verran, että reittiennätyksestä jäätiin hieman, mutta silti voittoajaksi noteerattiin huima 32.02. Toiseksi juoksi Vetelin Urheilijoiden Ari-Pekka Lassila (35.52) ja kolmanneksi  Tampereen Pyrinnön nuorten maajoukkuesuunnistaja Aleksi Niemi (36.27). Minna Haka-Risku juoksi kautta aikain neljänneksi kovimman ajan voittaen naisten kilpasarjan ajalla 19.51 ennen Laura Sointua (21.44) ja Saila Kinniä (21.54).




Myös muissa sarjoissa juostiin kovaa vauhtia. Vaikka uusia reittiennätyksiä ei nähtykään, niin kaikkiaan 25 juoksijaa otti paikkansa päivitetystä TOP 10 -kunniataulukosta. Tapahtumajärjestäjät haluavat kiittää kaikkia juoksijoita ja kannustajia sekä yhteistyökumppaneita ja toivottaa kaikki tervetulleeksi ensi vuoden tapahtumaan elokuun ensimmäisenä keskiviikkona 5.8.2015. Tapahtumajärjestäjät ottavat mielellään palautetta vastaan Pirkkalan hölkän Facebook-sivujen kautta tai sähköpostitse pirkkalanholkka@gmail.com.