lauantai 9. toukokuuta 2015

Pirkkalan hölkkä 7.8.2019

Pirkkalan hölkkä järjestetään keskiviikkona 7.8.2019

Tapahtumapaikka ja -aika: 
Pirkkalan vapaa-aikakeskus/keskusurheilukenttä (Koulutie 9, Pirkkala). Tapahtuma-aika keskiviikko 7.8.2019, lähdöt klo 18.30 (T/P 12, T/P 14) ja klo 19.00 (muut sarjat)

Sarjat:
10,6 km: M, M40 ja M/N kuntosarja. 5,5 km: N, N40, M/N50, M60, T/P18, M/N kuntosarja. 2,2 km: T/P12,T/P14.

Osanottomaksut ja ilmoittautuminen:
Osanottomaksu 14 eur.  Ilmoittautuminen viimeistään viimeistään sunnuntaina 4.8.2019. Sarjoissa P/T 12 ja 14 ei osanottomaksua. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 18.45 mennessä (os. maksu 18 eur). Osanottomaksun voi maksaa myös liikuntaseteleillä (kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodikenttään "LIIKUNTASETELI"). Liikuntasetelit tuodaan tapahtumapaikalle ja niitä vastaan saa kilpailunumeron. Ladattavat liikuntakortit eivät valitettavasti käy. Ilmoittautuminen aukeaa heinäkuun alussa. Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksen käyttää ilmoitettuja tietoja kisajärjestelyihin, lähtölistojen tekemiseen ja tuloksien julkaisuun. Ilmoitetut tiedot ovat vain tapahtumajärjestäjien käytössä ja ne poistetaan tapahtuman jälkeen. 

Palkinnot:
Mitali kaikille maaliin juosseille osallistujille. Kilpasarjoissa huippupalkinnot: palkintoina K-Citymarket Pirkkalan lahjakortteja, lasten sarjoissa parhaat palkitaan pokaalein, lisäksi runsaasti arvontapalkintoja. Uusista reittiennätyksistä erityispalkinnot.  


Reitti:
Hölkkä juostaan Pirkkalan ulkoilureitillä, lyhyet matkat yhtenä ja pidempi matka kahtena kierroksena. Lasten reitti kiertää yhtenä lenkkinä Vähäjärven ympäri ja on melko tasainen. Reitin alkuosassa lyhyt pätkä asfalttia, muutoin hiekka- ja purupintainen alusta. Maali sijaitsee urheilukentällä. Virallisesti mitattu. Katso tarkempi reittikartta ja reittikuvat. Myös tapahtuman Facebook-sivuilla uusia kuvia reitin varrelta.


Yhteystiedot:
pirkkalanholkka@gmail.com 

Tapahtumaan osallistuminen omalla vastuulla.