maanantai 31. heinäkuuta 2017

Tapahtumaohjeet

Alla tapahtumaohjeet. Pienet muutokset mahdollisia, lopulliset ohjeet nähtävillä tapahtumapaikalla.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta jälki-ilmoittautua voi tapahtumapaikalla aina klo 18.45 saakka. Kaikki liikuntasetelit käyvät osallistumismaksua maksettaessa. Ladattavat liikuntakortit ei vielä tänä vuonna valitettavasti käy.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat K-Citymarket Pirkkala ja Pihlajalinna. Pääyhteistyökumppaneiden mukanaolo mahdollistaa kilpasarjojen erinomaiset palkinnot ja lasten sarjojen ilmaisen osallistumisen. Yhteistyökumppaneina ovat myös PolarPirkkalan vapaa-aikatoimi, paikallislehti Pirkkalainen sekä Powerbar.

PAIKOITUS
Pirkkalan hölkän varsinainen paikoitus järjestetään Pirkkalan jäähallilla, jonne tapahtuman opastus ohjaa. Jäähallilta on noin 400 metrin viitoitettu kävelymatka kilpailukeskukseen (katso karttakuva). Myös Pirkkalan kuntakeskuksessa sekä vapaa-aikakeskuksen välittömässä läheistyydessä on kohtuullisen hyvin paikoitustilaa, mutta järjestäjä ei voi taata autopaikkaa kaikille. Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Koulutie 9 (Pirkkalan vapaa-aikakeskus).

 
SARJAT, KILPAILUNUMEROT JA JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN:
10,6 km:   M yleinen (MYL), M40 ja M/N Kuntosarja (klo 19.00)
5,5 km:     N yleinen (NYL), N40, M/N50, M60, T/P18, M/N Kuntosarja (klo 19.00)
2,2 km:     T/P 12, T/P 14 (klo 18.30)

Ennakkoilmoittautuneet noutavat kilpailunumeronsa erillisestä teltasta (seuraa telttojen kylttiopasteita tapahtumakeskuksessa). Jälki-ilmoittautuminen sijaitsee viereisessä teltassa. Jälki-ilmoittautuminen on tehtävä klo 18.45 mennessä (18 euroa). Kaikki liikuntasetelit käyvät myös maksuvälineinä. Lasten sarjoissa (12- ja 14-vuotiaat) ei osallistumismaksua.LÄHDÖT:
Lasten sarjojen (12- ja 14-vuotiaat) lähtö on klo 18.30. Järjestäjät kehottavat muita juoksijoita huomioimaan lasten sarjojen startin alkuveryttelyä tehdessään sekä luonnollisesti kannustamaan kaikkia! Muiden sarjojen lähtö on klo 19.00. Seuraa opasteita ja kuulutuksen ohjeita lähtöön siirryttäessä. Järjestäjät kehottavat kuntosarjalaisia sijoittumaan pääsääntöisesti kilpasarjalaisten taakse – hae oma paikkasi joukosta, sopu sijaa antaa.

JUOKSUREITTI:
Tutustu reittikarttaan etukäteen. Lasten sarjat kiertävät Vähäjärven, muut sarjat kiertävät pidemmän reitin Kurikan asuinalueen ympäri. Pidemmälle matkalle (10,6 km) osallistuvat (MYL, M40 ja pitkä M/N Kuntosarja) juoksevat reitin kahdesti. Kahden kierroksen juoksijoille on tarjolla toisen kierroksen alussa vettä. Reitti on merkitty valkoisella kalkkiviivalla. Maali sijaitsee urheilukentällä. Sekä lasten että aikuisten reitillä kärjen edessä kulkee tapahtumajärjestäjä polkupyörällä.Juoksija on itse vastuussa oikean reitin juoksemisesta. Osallistujia pyydetään ystävällisesti huomioimaan myös muut ulkoilureittien käyttäjät suorituksensa aikana.

MITALIT JA PALKINNOT:
Kaikki maaliin juosseet saavat Pirkkalan hölkkä -mitalin, joka annetaan välittömästi maalintulon jälkeen. Kilpasarjoissa (pl. kuntosarjat ja lasten sarjat) kolme parasta palkitaan K-Citymarket Pirkkalan lahjakortein. Lasten sarjoissa (12- ja 14-vuotiaat) pokaalit. Lisäksi arvotaan runsaasti arvontapalkintoja. Arvontapalkintojen saajat ovat nähtävissä ilmoitustaululla noin klo 19.30.

Lasten sarjojen palkintojenjako on noin klo 19.05 ja muiden sarjojen palkintojenjako noin klo 20. 

PESU, PUKEUTUMINEN JA WC-TILAT:
Naisten pesu- ja pukeutumistilat sijaitsevat Liikuntatalolla, jossa naisjuoksijoiden käyttöön on varattu kaksi pukuhuonetta (pukuhuoneet nro 2 ja 3). Miesten pukuhuoneet sijaitsevat urheilukentän pohjoispuolella olevassa huoltorakennuksessa. WC:t sijaitsevat Liikuntatalon aulassa ja pukeutumistiloissa.

TULOKSET:
Tulokset päivittyvät ilmoitustaululle sekä ilmestyvät tapahtuman Internet-sivuille http://pirkkalanholkka.blogspot.com.

TIEDUSTELUT, PALAUTE JA KEHITTÄISIDEAT:
pirkkalanholkka@gmail.com

VALOKUVAUS:
Tapahtumajärjestäjät ottavat tapahtuman aikana valokuvia, jotka ovat myöhemmin nähtävillä tapahtuman Internet-sivuilla. Kuvia voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä.
Tapahtumaan osallistuminen omalla vastuulla.
Lisätietoa tapahtumasta myös Pirkkalan hölkän Facebook-sivuilta.