keskiviikko 2. elokuuta 2017

Pirkkalan hölkän tulokset


Pirkkalan hölkkä 2017 on ohi! Tapahtumajärjestäjät haluavat kiittää kaikkia osallistuneita sekä lasten sarjojen ilmaisen osallistumisen mahdollistavia pääyhteistyökumppaneitamme (K-Citymarket Pirkkala & Pihlajalinna) ja muita tärkeitä kumppaneitamme (Polar, paikallislehti Pirkkalainen, Powerbar, Pirkkalan vapaa-aikatoimi & Pirkanmaan hierontapalvelut). Samalla toivotamme kaikki tervetulleeksi Pirkkalan hölkkään elokuun ensimmäisenä keskiviikkona 1.8.2018!

Tulokset löytyvät täältä ja osallistujille on tarjolla myös tukku kuvia omaan ns. ei-kaupalliseen käyttöön, kun kuvan lähteenä on mainittu Pirkkalan hölkkä. Lasten yksittäiset juoksukuvat toimitetaan vanhempien pyynnöstä sähköpostitse (tiedustelut osoitteeseen pirkkalanholkka@gmail.com).Tänä vuonna tapahtumaan osallistui vajaat kaksi ja puolisataa juoksijaa, hölkkääjää ja kävelijää, jotka saivat sateisen päivän päätteeksi nauttia poutasäässä kesäillasta Pirkkalan vehreässä maisemassa. Lasten sarjoissa (12- ja 14-vuotiaat) nuorempia ja vähän vanhempia juoksijoita oli yli 70. Voitot menivät Pirkkalan Hiihtäjien Aleksi Ojalalle (P12) ja Rita Simolalle (T14), Yläjärven Ryhdin Ada Aarniolle (T12) sekä Pirkkalan Pirkkojen Juho Niemensivulle (P14). Rita noteerasi T14-sarjassa myös uuden reittiennätyksen 8.26.

Aikuisten kilpasarjoissa nähtiin myös tukku kovia tuloksia. Miesten ja naisten voitot menivät tämän vuoden suunnistuksen MM-edustajille. Naisissa Nonamea edustanut ja suunnistuksessa Tampereen Pyrinnön väreissä juokseva Venla Harju teki reitillään oman hienon henkilökohtaisen ennätyksensä 20.04, vaikka maalissa hieman harmittelikin 20 minuutin haamurajan jäämistä niin lähelle. Toiseksi juoksi huippuhiihtäjä Eveliina Piippo (20.54) ja kolmas oli niinikään arvokisasuunnistaja Saila Kinni (22.05).Miesten sarjassa niinikään Nonamen väreissä juossut Tampereen Pyrinnön suunnistaja Aleksi Niemi noteerasi kovan ajan 36.15 ja nappasi voiton myötä K-Citymarket Pirkkalan lahjakortit kotiinviemiseksi. Seuraavat sijat menivät Janne Niemelle (37.13) ja Jarno Vikmanille (38.33).


Myös muissa sarjoissa tehtiin hienoja tuloksia ja myös yksi uusi reittiennätys. Tampereen Pyrinnön Annika Viilo paransi roimasti N50-sarjan ennätystä juoksemalla 5,5 km reitin nyt aikaan 23.00. Reittiennätystaulukko kokonaisuudessaan päivitetään myöhemmin. Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät siis täältä ja lisää kuvia tulossa lähipäivien aikana.