maanantai 5. elokuuta 2019

Tapahtumaohjeet


Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta jälki-ilmoittautua voi tapahtumapaikalla aina klo 18.45 saakka. Viime hetken tapahtumatunnelmat kannattaa käydä aistimassa hölkän Facebook-sivuilta.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat K-Citymarket Pirkkala ja Pihlajalinna. Pääyhteistyökumppaneiden mukanaolo mahdollistaa kilpasarjojen erinomaiset palkinnot ja lasten sarjojen ilmaisen osallistumisen. Yhteistyökumppaneina ovat myös Pirkkalan kunta ja paikallislehti Pirkkalalainen sekä hieronta- ja liikuntapalvelut Satu Karhu.

PAIKOITUS
Pirkkalan hölkän virallinen paikoitus on Pirkkalan jäähallilla, jonne tapahtuman opastus ohjaa. Jäähallilta on noin 400 metrin viitoitettu kävelymatka tapahtumapaikalle (katso karttakuva). Myös Pirkkalan kuntakeskuksessa sekä vapaa-aikakeskuksen välittömässä läheisyydessä voi löytyä paikoitustilaa (HUOM! Koulukatu on suljettu liikenteeltä, minkä vuoksi vapaa-aikakeskuksen parkkipaikalle ajetaan etelän suunnasta Urheilutien kautta). Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Koulutie 9 (Pirkkalan vapaa-aikakeskus).SARJAT, KILPAILUNUMEROT JA JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN:
10,6 km:   M yleinen (MYL), M40 ja M/N Kuntosarja (lähtö klo 19.00)
5,5 km:     N yleinen (NYL), N40, M/N50, M60, T/P18, M/N Kuntosarja (lähtö klo 19.00)
2,2 km:     T/P 12, T/P 14 (lähtö klo 18.30)

Ennakkoilmoittautuneet noutavat kilpailunumeronsa ilmoittautumisteltasta (seuraa telttojen kylttiopasteita tapahtumakeskuksessa). Jälki-ilmoittautuminen sijaitsee viereisessä teltassa. Jälki-ilmoittautuminen on tehtävä klo 18.45 mennessä (18 euroa). Lasten sarjoissa (12- ja 14-vuotiaat) ei osallistumismaksua. Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään tuloslaskennassa ja tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen. Tulokset säilyvät julkisina ja ovat löydettävissä tapahtuman nettisivuilla.

LÄHDÖT:
Lasten sarjojen (12- ja 14-vuotiaat) lähtö on klo 18.30. Järjestäjät kehottavat muita juoksijoita huomioimaan lasten sarjojen startin alkuveryttelyä tehdessään sekä luonnollisesti kannustamaan kaikkia! Muiden sarjojen lähtö on klo 19.00. Seuraa opasteita ja kuulutuksen ohjeita lähtöön siirryttäessä. Järjestäjät kehottavat kuntosarjalaisia sijoittumaan pääsääntöisesti kilpasarjalaisten taakse – hae oma paikkasi joukosta, sopu sijaa antaa.

JUOKSUREITTI:
Tutustu reittikarttaan etukäteen. Lasten sarjat kiertävät Vähäjärven vastapäivään, muut sarjat kiertävät pidemmän reitin Kurikan asuinalueen ympäri. Pidemmälle matkalle (10,6 km) osallistuvat (MYL, M40 ja pitkä M/N Kuntosarja) juoksevat reitin kahdesti. Reitti on merkitty valkoisella kalkkiviivalla. Maali sijaitsee urheilukentällä. Sekä lasten että aikuisten reitillä kärjen edessä kulkee tapahtumajärjestäjä polkupyörällä. Juoksija on itse vastuussa oikean reitin juoksemisesta. Osallistujia pyydetään ystävällisesti huomioimaan myös muut ulkoilureittien käyttäjät suorituksensa aikana. Maalissa on tarjolla vettä ja mehua. MITALIT JA PALKINNOT:
Kaikki maaliin juosseet saavat Pirkkalan hölkkä -mitalin, joka annetaan välittömästi maalintulon jälkeen. Lasten sarjoissa 3 parasta palkitaan pokaalein. Kilpasarjoissa (pl. kuntosarjat ja lasten sarjat) palkintoina K-Citymarketin lahjakortteja ao. mukaisesti:
  • Miehet & Naiset kilpasarja (MYL & NYL): 3 parasta palkitaan (100 eur - 70 eur - 40 eur)
  • Muut kilpasarjat (40 eur, 30 eur, 20 eur): 
    • Jos sarjassa vähintään 7 osallistujaa, niin 3 parasta palkitaan.
    • Jos sarjassa 4-6 osallistujaa, niin 2 parasta palkitaan
    • Jos sarjassa 1-3 osallistujaa, niin paras palkitaan.

Lasten sarjojen palkintojenjako on noin klo 19.05, muut sarjat noin klo 20.

Tapahtumassa tarjolla myös runsaasti arvontapalkintoja (mm. K-citymarket lahjakortteja, Tmi Satu Karhun hierontalahjakortteja sekä osallistumispalkintoja Himos Trailiin). Arvontapalkintojen saajat ovat nähtävissä ilmoitustaululla noin klo 19.30.

PESU, PUKEUTUMINEN JA WC-TILAT:
Naisten pesu- ja pukeutumistilat sijaitsevat vapaa-aikatalolla ja miesten tilat urheilukentän pohjoispuolella olevassa huoltorakennuksessa. Arvotavaroiden säilytystä varten vapaa-aikatalosta löytyy 2 euron pantilla toimivia pieniä säilytyslokeroita. WC:t löytyvät myös vapaa-aikatalolta ja huoltorakennuksen pesu- ja pukeutumistiloista.

TULOKSET:
Tulokset päivittyvät ilmoitustaululle sekä ilmestyvät tapahtuman Internet-sivuille http://pirkkalanholkka.blogspot.com.

TIEDUSTELUT, PALAUTE JA KEHITTÄISIDEAT:
pirkkalanholkka@gmail.com

VALOKUVAUS:
Tapahtumajärjestäjät ottavat tapahtuman aikana valokuvia, jotka ovat myöhemmin nähtävillä tapahtuman Internet-sivuilla. Kuvia voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä.

Tapahtumaan osallistuminen omalla vastuulla.

Lisätietoa tapahtumasta myös Pirkkalan hölkän Facebook-sivuilta.