sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Pirkkalan hölkän tapahtumaohjeet

Tervetuloa Pirkkalan hölkkään keskiviikkona 3.8.2022! Tapahtuma tullaan järjestämään kolmen vuoden tauon jälkeen tutulla konseptilla. Sarja- ja matkavalikoima on pysynyt samana ja tarjolla on iloisen mielen hölkkätapahtuma. Tapahtuma on myös yksi Pirkkalan kunnan 100-vuotisjuhlatapahtumista

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumapaikalla (ilmoittautuminen tehtävä viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä). Jälki-ilmoittautumismaksu on 18 euroa (lasten sarjoissa ei osallistumismaksua). Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään tuloslaskennassa ja tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen. Tulokset säilyvät julkisina ja ovat löydettävissä tapahtuman nettisivuilla. Ennakkoilmoittautuneet ja jälki-ilmoittautuneet saavat kilpailunumeronsa tapahtumapaikalta ilmoittautumisteltalta.

SARJAT JA LÄHDÖT:

10,6 km:   Miehet yleinen, M40 ja M/N Kuntosarja (lähtö klo 19.00)

5,5 km:     Naiset yleinen, N40, M/N50, M60, T/P18, M/N Kuntosarja (lähtö klo 19.00)

2,2 km:     T/P 12, T/P 14 (lähtö klo 18.30)

Tuttuun tapaan tänäkin vuonna kaikissa kilpasarjoissa on erinomaiset palkinnot (K-Citymarket Pirkkalan lahjakortteja) ja kaikki osallistujat saavat Pirkkalan hölkkä -mitalin. 

PAIKOITUS
Pirkkalan hölkän virallinen paikoitus on Pirkkalan jäähallilla, jonne tapahtuman opastus ohjaa. Jäähallilta on noin 400 metrin viitoitettu kävelymatka tapahtumapaikalle (katso karttakuva). Myös Pirkkalan kuntakeskuksessa sekä vapaa-aikakeskuksen välittömässä läheisyydessä voi löytyä jonkun verran paikoitustilaa (HUOM! Koulukatu on suljettu liikenteeltä, minkä vuoksi vapaa-aikakeskuksen parkkipaikalle ajetaan etelän suunnasta Urheilutien kautta). Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Koulutie 9 (Pirkkalan vapaa-aikakeskus).

LÄHDÖT:
Lasten sarjojen (12- ja 14-vuotiaat) lähtö on klo 18.30. Järjestäjät kehottavat muita juoksijoita huomioimaan lasten sarjojen startin alkuveryttelyä tehdessään sekä luonnollisesti kannustamaan kaikkia! Muiden sarjojen lähtö on klo 19.00. Seuraa opasteita ja kuulutuksen ohjeita lähtöön siirryttäessä. Järjestäjät kehottavat kuntosarjalaisia sijoittumaan pääsääntöisesti kilpasarjalaisten taakse – hae oma paikkasi joukosta, sopu sijaa antaa.

JUOKSUREITTI:
Tutustu reittikarttaan etukäteen. Lasten sarjat kiertävät Vähäjärven vastapäivään, muut sarjat kiertävät pidemmän reitin Kurikan asuinalueen ympäri. Pidemmälle matkalle (10,6 km) osallistuvat (MYL, M40 ja pitkä M/N Kuntosarja) juoksevat reitin kahdesti. Reitti on merkitty valkoisella kalkki-/maaliviivalla. Maali sijaitsee urheilukentällä. Sekä lasten että aikuisten reitillä kärjen edessä kulkee tapahtumajärjestäjä polkupyörällä. Juoksija on itse vastuussa oikean reitin juoksemisesta. Osallistujia pyydetään ystävällisesti huomioimaan myös muut ulkoilureittien käyttäjät suorituksensa aikana.MITALIT JA PALKINNOT:
Kaikki maaliin juosseet saavat Pirkkalan hölkkä -mitalin, joka annetaan välittömästi maalintulon jälkeen. Lasten sarjoissa 3 parasta palkitaan pokaalein. Kilpasarjoissa (pl. kuntosarjat ja lasten sarjat) palkintoina K-Citymarketin lahjakortteja ao. mukaisesti:
  • Miehet & Naiset kilpasarja (MYL & NYL): 3 parasta palkitaan (100 eur - 70 eur - 40 eur)
  • Muut kilpasarjat (40 eur, 30 eur, 20 eur): 
    • Jos sarjassa vähintään 7 osallistujaa, niin 3 parasta palkitaan.
    • Jos sarjassa 4-6 osallistujaa, niin 2 parasta palkitaan
    • Jos sarjassa 1-3 osallistujaa, niin paras palkitaan.
Lasten sarjojen palkintojenjako on noin klo 19.05, muut sarjat noin klo 20.

PESU, PUKEUTUMINEN JA WC-TILAT:
Naisten pesu- ja pukeutumistilat sijaitsevat vapaa-aikatalolla (pukuhuoneet 2 ja 3) ja miesten tilat urheilukentän pohjoispuolella olevassa huoltorakennuksessa. Arvotavaroiden säilytystä varten vapaa-aikatalosta löytyy 2 euron pantilla toimivia pieniä säilytyslokeroita. WC:t löytyvät myös vapaa-aikatalolta ja huoltorakennuksen pesu- ja pukeutumistiloista.

TULOKSET:
Tulokset päivittyvät ilmoitustaululle sekä ilmestyvät tapahtuman Internet-sivuille http://pirkkalanholkka.blogspot.com.

TIEDUSTELUT:
pirkkalanholkka@gmail.com

VALOKUVAUS:
Tapahtumajärjestäjät ottavat tapahtuman aikana valokuvia, jotka ovat myöhemmin nähtävillä tapahtuman Internet-sivuilla. Kuvia voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä.

Tapahtumaan osallistuminen omalla vastuulla.

Lisätietoa tapahtumasta myös Pirkkalan hölkän Facebook-sivuilta.